Νεα & Εκδηλωσεις http://ouzoplomariou.com//page10.php Κερνάει το Ούζο Πλωμαιρίου Γιαννουλέλη... 22/11/2012 8:07:32 PM Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook: “Ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη” και κάντε like για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ούζο κερασμένο από εμάς!  

Επειδή όλοι έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε διάθεση, να χαλαρώσουμε σε ένα ωραίο περιβάλλον με καλό φαγητό και να διασκεδάσουμε  με την παρέα μας, σας κερνάμε το Ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη που προτιμάτε σε όποιο ουζερί – μεζεδοπωλείο από τους νικητές του διαγωνισμού σας αρέσει!

Εσείς απλά κάντε like! , στείλτε μας με e-mail πως επιθυμείτε να παραλάβετε το κουπόνι σας (με e-mail εφόσον έχετε την δυνατότητα να το εκτυπώσετε ή ταχυδρομικώς εάν θέλετε να σας το στείλουμε εμείς εκτυπωμένο).


Εάν επιλέξετε την παραλαβή του κουπονιού σας με e-mail, θα πρέπει να μας στείλετε στο
apostagmata.plomari@gmail.com το ονοματεπώνυμο σας για να σας στείλουμε το κουπόνι με τον κωδικό του και τη σφραγίδα γνησιότητας.

Εάν θέλετε να το λάβετε ταχυδρομικώς εκτός από το ονοματεπώνυμο σας, μην ξεχάσετε στο e-mail που θα μας στείλετε να αναγράψετε την πλήρη ταχυδρομική σας διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας).


Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το κουπόνι δώρου ισχύει και για όσους έχουν ήδη κάνει like! στη σελίδα μας. Απλώς ενημερώστε μας για τον επιθυμητό τρόπο παραλαβής του κουπονιού, στέλνοντας μας e-mail κατά τα ανωτέρω.

Συστήστε και στους φίλους σας να επισκεφθούν τη σελίδα μας στο
facebook και να κάνουν like! για να απολαύσετε ξανά κερασμένο το αγαπημένο σας ούζο σε ένα καινούριο μαγαζί της αρεσκείας σας  και καλή σας διασκέδαση!

]]>
http://ouzoplomariou.com/page10.php?post=3
Επιβράβευση συνεργατών! 29/10/2012 7:10:29 PM Το ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ θέλοντας να επιβραβεύει συνεχώς τους συνεργάτες του, θα ανακοινώνει κάθε εβδομάδα το κατάστημα που έρχεται πρώτο σε πωλήσεις. Έτσι θα δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα των συνεργατών να γίνουν γνωστά σε περισσότερο κόσμο και στους πελάτες του να γνωρίσουν νέα όμορφα και αξιόλογα κέντρα, ουζερί, ψαροταβέρνες, μεζεδοπωλεία στα οποία μπορούν να γευτούν τους εκλεκτούς μεζέδες τους και να απολαύσουν το αγαπημένο τους ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ.
]]>
http://ouzoplomariou.com/page10.php?post=2
Κάντε Like & απολαύστε με την παρέα σας το Ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη δωρεάν... 29/10/2012 7:03:31 PM Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και συστήστε μας στους φίλους σας, για να απολαύσετε με την παρέα σας ένα υπέροχο γλέντι που θα οργανώσουμε για όλα τα μέλη της σελίδας, με κερασμένο το ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη. Η ημερομηνία και το ουζερί – μεζεδοπωλείο που θα διασκεδάσουμε θα ανακοινωθούν σύντομα στην σελίδα μας. Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθούν αναμνηστικά δωράκια από το ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη και ένας τυχερός θα κερδίσει τα αγαπημένα του προϊόντα σε συσκευασία δώρου!
]]>
http://ouzoplomariou.com/page10.php?post=1