ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ
Καλως Ηρθατε
Σχετικα με το Ουζο Πλωμαριου Γιαννουλελη
Προϊόντα
Νεα & Εκδηλωσεις
Φωτογραφιες
Επικοινωνια
Συνεργαστειτε μαζί μας
... απο το 1895
Οκτώβριος, 2012
Νοέμβριος, 2012
Νεα & Εκδηλωσεις
RSS
Επιβράβευση συνεργατών!
29/10/2012 7:10:29 PM
Το ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ θέλοντας να επιβραβεύει συνεχώς τους συνεργάτες του, θα ανακοινώνει κάθε εβδομάδα το κατάστημα που έρχεται πρώτο σε πωλήσεις. Έτσι θα δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα των συνεργατών να γίνουν γνωστά σε περισσότερο κόσμο και στους πελάτες του να γνωρίσουν νέα όμορφα και αξιόλογα κέντρα, ουζερί, ψαροταβέρνες, μεζεδοπωλεία στα οποία μπορούν να γευτούν τους εκλεκτούς μεζέδες τους και να απολαύσουν το αγαπημένο τους ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ.


Κάντε Like & απολαύστε με την παρέα σας το Ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη δωρεάν...
29/10/2012 7:03:31 PM
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και συστήστε μας στους φίλους σας, για να απολαύσετε με την παρέα σας ένα υπέροχο γλέντι που θα οργανώσουμε για όλα τα μέλη της σελίδας, με κερασμένο το ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη. Η ημερομηνία και το ουζερί – μεζεδοπωλείο που θα διασκεδάσουμε θα ανακοινωθούν σύντομα στην σελίδα μας. Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθούν αναμνηστικά δωράκια από το ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη και ένας τυχερός θα κερδίσει τα αγαπημένα του προϊόντα σε συσκευασία δώρου!


2 συνολικά αντικείμενα
Καλως ΗρθατεΣχετικα με το Ουζο Πλωμαριου ΓιαννουλεληΠροϊόνταΝεα & ΕκδηλωσειςΦωτογραφιεςΕπικοινωνιαΣυνεργαστειτε μαζί μας