ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ
Καλως Ηρθατε
Σχετικα με το Ουζο Πλωμαριου Γιαννουλελη
Προϊόντα
Νεα & Εκδηλωσεις
Φωτογραφιες
Επικοινωνια
Συνεργαστειτε μαζί μας
... απο το 1895
Οκτώβριος, 2012
Νοέμβριος, 2012
Νεα & Εκδηλωσεις
RSS
Κερνάει το Ούζο Πλωμαιρίου Γιαννουλέλη...
22/11/2012 8:07:32 PM

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook: “Ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη” και κάντε like για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ούζο κερασμένο από εμάς!  

Επειδή όλοι έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε διάθεση, να χαλαρώσουμε σε ένα ωραίο περιβάλλον με καλό φαγητό και να διασκεδάσουμε  με την παρέα μας, σας κερνάμε το Ούζο Πλωμαρίου Γιαννουλέλη που προτιμάτε σε όποιο ουζερί – μεζεδοπωλείο από τους νικητές του διαγωνισμού σας αρέσει!

Εσείς απλά κάντε like! , στείλτε μας με e-mail πως επιθυμείτε να παραλάβετε το κουπόνι σας (με e-mail εφόσον έχετε την δυνατότητα να το εκτυπώσετε ή ταχυδρομικώς εάν θέλετε να σας το στείλουμε εμείς εκτυπωμένο).


Εάν επιλέξετε την παραλαβή του κουπονιού σας με e-mail, θα πρέπει να μας στείλετε στο
apostagmata.plomari@gmail.com το ονοματεπώνυμο σας για να σας στείλουμε το κουπόνι με τον κωδικό του και τη σφραγίδα γνησιότητας.

Εάν θέλετε να το λάβετε ταχυδρομικώς εκτός από το ονοματεπώνυμο σας, μην ξεχάσετε στο e-mail που θα μας στείλετε να αναγράψετε την πλήρη ταχυδρομική σας διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας).


Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι το κουπόνι δώρου ισχύει και για όσους έχουν ήδη κάνει like! στη σελίδα μας. Απλώς ενημερώστε μας για τον επιθυμητό τρόπο παραλαβής του κουπονιού, στέλνοντας μας e-mail κατά τα ανωτέρω.

Συστήστε και στους φίλους σας να επισκεφθούν τη σελίδα μας στο
facebook και να κάνουν like! για να απολαύσετε ξανά κερασμένο το αγαπημένο σας ούζο σε ένα καινούριο μαγαζί της αρεσκείας σας  και καλή σας διασκέδαση!1 συνολικά αντικείμενα
Καλως ΗρθατεΣχετικα με το Ουζο Πλωμαριου ΓιαννουλεληΠροϊόνταΝεα & ΕκδηλωσειςΦωτογραφιεςΕπικοινωνιαΣυνεργαστειτε μαζί μας